Warzywa Azteków

Warzywa Azteków
Przepisów na dodatki nigdy za wiele, więc wypróbuj warzywa azteckie. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 55 centów za porcję . Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 92 kalorie . Mieszanka oregano, papryki, cukinii i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. 2 osoby przygotowały ten przepis i zrobią go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 34% . Zapiekanka Azteków , Kakao Azteków i Kakao Azteków są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, na średnim ogniu, podsmaż cebulę na oleju, aż będzie prawie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj dynię, fasolę i pieprz. Gotuj 5 minut, często mieszając
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3
Dodaj pozostałe składniki i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu lub do momentu, aż składniki się rozgrzeją.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn