Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szynki i kiełbasy Stratan. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 29g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.1 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bulionu z kurczaka, pieczona szynka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warstwy Kiełbasy, Warstwy jajek i kiełbasek, oraz Włoskie Warstwy Kiełbasy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Rozłóż chleb na 2 duże blachy do pieczenia i piec w górnej i dolnej części piekarnika przez 10 minut, lub aż złoty i chrupiące; przesuń patelnie z góry na dół iz przodu do tyłu w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Cukierki W Czekoladzie
3
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozpuść masło w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Resztka
4
Dodaj cebulę, seler i jalapeo i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać włoskie kiełbaski i gotować, rozbijając wszelkie duże kawałki, aż nie będzie już różowy, 8 protokół. Wymieszać z szynką, andouille, tymiankiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska Kiełbasa
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Przełożyć do dużej miski do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Do mięsa dodać Gruyre, parmezan i chleb. W innej misce, ubić jajka, bulion i pół na pół i dodać do mieszanki mięsa i chleba; wrzucić, aż równomiernie wymieszane i zwilżone. Przykryć warstwy plastikiem i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Takie Jak M&m's
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
9
Masło 4-quart szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
10
Przełożyć warstwy na przygotowane naczynie do pieczenia i wygładzić powierzchnię. Posmarować dużą blachą folii i przykryć nią naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone Krewetki
11
Piec warstwy w środku piekarnika przez 30 minut, lub aż ledwo ustawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
12
Wyjąć folię i piec przez 45 minut dłużej, lub aż warstwy jest bulgotanie i wierzch jest złoty i chrupiący.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
Smażone Krewetki
13
Ostudzić przez 15 minut przed podaniem
14
Zrobić z wyprzedzeniem: upieczone warstwy można przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 godzin. Podgrzać przed podaniem.