Warstwowe ciasto owocowe z lukrem Creme Fraiche

Warstwowe ciasto owocowe z lukrem Creme Fraiche
Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 1042 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, cukier cukierniczy, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, Ciasto z brzoskwiniami i Crème Fraîche, oraz Lody Crème fraîche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Masło trzy okrągłe Patelnie 8 na 2 cale. Dno linii z pergaminem cięte do dopasowania, i pergaminem masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)

Składniki

2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szklanki mąki migdałowejszklanki mąki migdałowej1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedżem morelowy, rozgrzany, puree w robocie kuchennym i napiętydżem morelowy, rozgrzany, puree w robocie kuchennym i napięty12 łyżeczki czosnku w proszku2 szczypty zmielonych goździków2 szczypty zmielonych goździków33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka chlebowamąka chlebowa23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakandyzowana skórka pomarańczowakandyzowana skórka pomarańczowa1Batoniki toffi Heathsól gruboziarnistasól gruboziarnista2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier dla cukiernikówcukier dla cukierników5321 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier cukierniczy przesianycukier cukierniczy przesiany1kilogramyserek śmietankowy, temperatura pokojowaserek śmietankowy, temperatura pokojowa5101 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/4 szklanki creme fraiche1/4 szklanki creme fraiche791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemigdały w ciemnej czekoladziemigdały w ciemnej czekoladzie23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calażurawina suszonażurawina suszona10largesbiałka jaj, temperatura pokojowabiałka jaj, temperatura pokojowa23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calazłote rodzynkizłote rodzynki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1Batoniki toffi Heathgałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakandyzowana skórka cytrynowakandyzowana skórka cytrynowa12krewetki i żyłkiCukrowa Skórka z cytryny, opcjonalnieCukrowa Skórka z cytryny, opcjonalnie3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobny cukier szlifierskidrobny cukier szlifierski12krewetki i żyłkiMasło niesolone, do patelniMasło niesolone, do patelni23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn