Warm Crab Dip II
Warm Crab Dip II może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6. Za $1.09 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 204 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką mięso kraba, sok z cytryny, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 17 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip Z Kraba Karczocha, Pikantny Ciepły Dip Z Sera Feta, oraz Ciepły Dip Krabowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średnim naczyniu do pieczenia zetrzyj serek widelcem. Dodaj majonez, sos Worcestershire, sok z cytryny i zieloną cebulę.
Opłucz mięso kraba i usuń wszelkie kawałki skorupy. Płatkuj mięso kraba i wymieszaj je z mieszanką serka śmietankowego.
Piec 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling i Muscadet to świetny wybór dla skorupiaków. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Parducci Small Lot Chardonnay Wine New Label. Ma 4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Parducci Mała Partia Wina Chardonnay Nowa Etykieta
Uhonorowanie bogatego dziedzictwa winogron Chardonnay, wybieramy indywidualnie winifikowane małe partie winogron Chardonnay premium, aby połączyć wino o odważnym, żywym charakterze i zrównoważonych smakach chrupiącego jabłka, gruszka, i owoce tropikalne.