Warkocze Z Masłem Orzechowym

Warkocze Z Masłem Orzechowym
Warkocze z masłem orzechowym to Wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 10g tłuszczu i w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 24. Za 16 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką masło orzechowe, mąkę, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy obejmują Warkocze Z Masłem Malinowym, Warkocze Z Masłem Cynamonowym, oraz Death by Peanut Butter: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj mleko, cukier, masło, sól, jajka i 2 szklanki mąki; ubijaj do uzyskania gładkości. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
3
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
4
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Uderz ciasto. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podziel na pół. Podziel każdą porcję na trzy części.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
6
Rzuć każdą porcję na 16 cali. x 3-1 / 2-w. prostokąt. W małej misce ubij masło orzechowe i masło na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MasłoMasło
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Rozłóż środkową trzecią część każdego prostokąta. Złóż ciasto wzdłuż nadzienia; ściśnij szew i końce, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
8
Umieść trzy paski szwem do dołu na natłuszczonej blasze do pieczenia; delikatnie warkocz. Ściśnij końce, aby uszczelnić i schować końce pod spodem. Powtórz z pozostałymi paskami. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjmij z patelni na ruszty, aby ostygły.
11
W razie potrzeby skrop glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn