Warkocz Meksykański
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać meksykański warkocz spróbować. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odebrać chleb chleb ciasto, pieprz jack ser, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szynka i warkocz szwajcarski, Warkocz Truskawkowy, oraz Serowy Warkocz Z Szynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowy indyk z pomidorami i cebulą na patelni na średnim ogniu; odcedzić.
Dodać kukurydzę; gotować do ogrzania.
Rozwałkuj każdy Bochenek ciasta do grubości 1/4 cala.
Przenieść do blach do pieczenia, które zostały wyłożone lekko nasmarowaną folią aluminiową.
Wytnij ukośne szczeliny wzdłuż każdej strony ciasta, w odległości około jednego cala i głębokości 3 cali.
Połowę masy z indyka ułożyć na środku każdego kawałka ciasta. Na wierzchu polowa sera. Złóż krótkie boki ciasta, szczypanie do uszczelnienia. Klapy ciasta złożyć na mieszaninie indyka, na przemian boki i tworząc pleciony wzór. Szczypta krawędzie do uszczelnienia.
Piec w temperaturze 350 stopni przez 25 do 30 minut, aż złoty.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.