Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać meksykański warkocz spróbować. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odebrać chleb chleb ciasto, pieprz jack ser, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szynka i warkocz szwajcarski, Warkocz Truskawkowy, oraz Serowy Warkocz Z Szynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brązowy indyk z pomidorami i cebulą na patelni na średnim ogniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Cała Turcja
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać kukurydzę; gotować do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza
3
Rozwałkuj każdy Bochenek ciasta do grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
4
Przenieść do blach do pieczenia, które zostały wyłożone lekko nasmarowaną folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Blacha Do Pieczenia
5
Wytnij ukośne szczeliny wzdłuż każdej strony ciasta, w odległości około jednego cala i głębokości 3 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
6
Połowę masy z indyka ułożyć na środku każdego kawałka ciasta. Na wierzchu polowa sera. Złóż krótkie boki ciasta, szczypanie do uszczelnienia. Klapy ciasta złożyć na mieszaninie indyka, na przemian boki i tworząc pleciony wzór. Szczypta krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Cała Turcja
Ciasto
7
Piec w temperaturze 350 stopni przez 25 do 30 minut, aż złoty.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.