Ward Winning Ribers (Sticky Ribers)
Ward Winning Ribers (lepkie żebra) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 133g białka, 81 g tłuszczu, oraz w sumie 1746 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 5,56 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka miodu, żeberka z tyłu dziecka, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nagradzane Żebra Pleców Dla Dzieci, Naprawdę lepkie żebra, oraz Lepkie żebra Mo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: palacz
W małej misce wymieszaj brązowy cukier, sól i pieprz. Rub brązową mieszaninę cukru na żebrach, pokrywając całe żebro i umieścić w dużej zamykanej plastikowej torbie. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny (im dłużej, tym lepiej).
Przygotuj palacza, za pomocą węgla drzewnego; ogrzać do 225 do 250 stopni F. gdy węgle spaliły się na popiół, dodaj wióry drzewne, najlepiej zrębki drzewne jabłkowe.
Umieść żebra w palaczu i gotuj przez 3 godziny w temperaturze 225 do 250 stopni F. za pomocą butelki z rozpylaczem rozpyl żeberka sokiem jabłkowym co 45 minut. Po 3 godzinach usuń żeberka z palacza, owiń w folię aluminiową i wróć do palacza, aby gotować jeszcze przez 2 godziny.
Po 2 godzinach otwórz folię i posmaruj żeberka ulubionym sosem BBQ i miodem. Pozostaw folię otwartą, a następnie gotuj jeszcze przez 30 minut.
Wyjąć żebra z palacza. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, przeciąć żebra na pół.
Skropić trochę więcej miodu na wierzchu i podawać.