Walnut, Laskelnut and Golden Raisin Wheat Rolls
Need a wegańskie pieczywo? Walnut, orzech laskowy i Golden Raisin Pszen Rolls może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 18 i kosztuje 33 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody ogrzanej do 100 ° F do 105 ° F, orzechy laskowe, złote rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chleb Pszenny Golden Raisin, Kotlety wieprzowe, SOS jabłkowo-rodzynkowy, makaron pełnoziarnisty Mac-N-Cheddar, oraz Chleb Pszenny Cynamonowo-Rodzynkowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać 2 szklanki mąki chlebowej i drożdży. Wymieszaj 1 1/2 szklanki ciepłej wody, aby uformować luźne ciasto startowe.
Pozostaw 15 do 30 minut. W małej misce, wymieszać rodzynki i pozostały 1 szklankę ciepłej wody.
Tymczasem nasmaruj arkusze cookie skracając. W dużej misce wymieszać 3 1/2 szklanki pozostałej mąki chlebowej, mąki pełnoziarnistej i soli.
Rodzynki wymieszać z wodą do ciasta startowego, aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszankę startową do mieszanki mąki pełnoziarnistej; mieszać do uzyskania miękkiego ciasta. Obrócić ciasto na mąkę; zagnieść 10 do 12 minut, dodając 1/2 do 1 szklanki mąki, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne. Ciasto będzie lekko lepkie. Orzechy zagnieść na ciasto.
Spryskaj dużą miskę sprayem do gotowania.
Umieścić ciasto w misce; przykryć luźno rozpyloną folią i ręcznikiem z tkaniny.
Odstawić w ciepłe miejsce (80F do 29°), aż podwoi się rozmiar, około 1 1/2 godziny.
Rozwałkuj ciasto kilka razy, aby usunąć wszystkie pęcherzyki powietrza. Ciasto podzielić na 18 sztuk. Uformuj każdy kawałek w kulkę; umieść na arkuszach ciasteczek. Przykryć; odstawić do podwojenia rozmiaru, około 1 godziny.
Piekarnik rozgrzać do 218°. odsunąć ciasto; blaty bułek lekko umyć wodą.
Piec 17 do 22 minut lub do złotego koloru.