Wakacyjny Posiłek Dla Dwojga

Wakacyjny posiłek dla dwojga wymaga ok. 2 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 2. To danie główne ma 1643 kalorie, 110g białka, oraz 68 g tłuszczu na porcję. Na $4.96 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz bulion z kurczaka, fasolę, sól przyprawową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis od Allrecipes ma 13 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Zabawa Reniferów Poroża Wakacje Smakołyki / Wakacje Cookie Swap Pomysł, Turcja Holiday Hash {idealne resztki wakacji }, oraz Ciasteczka Świąteczne: Jedno Ciasto, Trzy Ciasteczka Świąteczne.
Instrukcje
Przygotować suchą mieszankę farszu chlebowego zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Za pomocą palców oddzielić skórę i mięso kur z dziczyzny kornwalijskiej i wcierać 1 łyżkę soli przyprawowej w mięso każdej kury. Pozostałą sól przyprawową wcierać w zagłębienia kur. Napełnij każdą wnękę około 1 1/2 szklanki przygotowanego farszu.
Kury i fasolkę szparagową umieścić w piekarniku.
Piec 80 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe, a soki jasne.
Kapiące kury odcedzić do średniego rondla. Na średnim ogniu wymieszaj mąkę, aż będzie bąbelkowa. Stopniowo mieszać w bulionie z kurczaka. Mieszając od czasu do czasu, gotować, aż utworzy się gęsty sos.