Wakacyjny Brunch tonik jest bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wodę sodową, wodę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wakacyjny Brunch Zapiekanka, Kiełbasa z brokułami na wakacyjny Brunch, oraz Chleb Wielkanocny - Piękny Wakacyjny Brunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu połączyć cukier i wodę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 4 minuty lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać rozmaryn; gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
3
Zdjąć z ognia.
4
Wlać syrop cukrowy do miski; przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Cukrowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Odkryć syrop cukrowy; usunąć i wyrzucić gałązki rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Cukrowy
Rozmaryn
6
Połączyć syrop cukrowy, soki i sody w dużym dzbanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Cukrowy
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick