Wakacyjne Biszkopty
Wakacyjne biszkopty mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Ten deser ma 256 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kryształy cukru, sól, pistacje i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Wakacyjne Biszkopty, Wakacyjne Biszkopty, oraz Wakacyjne Biszkopty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wyłóż ciężką dużą blachę do pieczenia z pergaminem.
Mąkę i proszek do pieczenia ubić w średniej misce, aby wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, masło, Skórka z cytryny, i sól w dużej misce, aby wymieszać. Beat w jaja 1 na raz.
Dodać mieszaninę mąki i ubić tylko do wymieszania. Wymieszać z pistacjami i żurawiną.
Uformuj ciasto na 13-calową, 3-calową kłodę na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec do jasnego złota, około 40 minut. Ostudzić przez 30 minut.
Umieść kłodę na desce do krojenia. Używając ostrego ząbkowanego noża, pokrój kłodę po przekątnej na plasterki o grubości od 1/2 do 3/4 cala. Ułożyć biszkopty, przyciąć bok w dół, na blasze do pieczenia.
Piec biszkopty, aż będą bladozłoty, o 15 protokół.
Przenieść biszkopty do stojaka i całkowicie ostudzić.
Wymieszać czekoladę w misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą, aż czekolada się rozpuści. Połowę biszkoptów zanurzyć w roztopionej czekoladzie. Delikatnie otrząśnij nadmiar czekolady.
Umieścić biszkopty na blasze do pieczenia czekolady, aby ustawić.
Posypać kryształkami cukru. Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest firma, o 35 protokół.
Biszkopty można zrobić z wyprzedzeniem. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 4 dni lub zawinąć w folię i zamrozić w plastikowych torebkach do wielokrotnego zamykania do 3 tygodni.