Wakacyjne Biszkopty

Wakacyjne Biszkopty
Wakacyjne biszkopty mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Ten deser ma 256 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kryształy cukru, sól, pistacje i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Wakacyjne Biszkopty, Wakacyjne Biszkopty, oraz Wakacyjne Biszkopty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyłóż ciężką dużą blachę do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Mąkę i proszek do pieczenia ubić w średniej misce, aby wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, masło, Skórka z cytryny, i sól w dużej misce, aby wymieszać. Beat w jaja 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać mieszaninę mąki i ubić tylko do wymieszania. Wymieszać z pistacjami i żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Uformuj ciasto na 13-calową, 3-calową kłodę na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec do jasnego złota, około 40 minut. Ostudzić przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Umieść kłodę na desce do krojenia. Używając ostrego ząbkowanego noża, pokrój kłodę po przekątnej na plasterki o grubości od 1/2 do 3/4 cala. Ułożyć biszkopty, przyciąć bok w dół, na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec biszkopty, aż będą bladozłoty, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Przenieść biszkopty do stojaka i całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
11
Wymieszać czekoladę w misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą, aż czekolada się rozpuści. Połowę biszkoptów zanurzyć w roztopionej czekoladzie. Delikatnie otrząśnij nadmiar czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BiscottiBiscotti
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Umieścić biszkopty na blasze do pieczenia czekolady, aby ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
13
Posypać kryształkami cukru. Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest firma, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
14
Biszkopty można zrobić z wyprzedzeniem. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 4 dni lub zawinąć w folię i zamrozić w plastikowych torebkach do wielokrotnego zamykania do 3 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn