Wakacje Pieczeń Wieprzowa Żurawinowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Święto pieczeń wieprzowa żurawina może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 579 kalorii, 64G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać schab pieczony, skrobia kukurydziana, galaretki sos żurawinowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Świąteczna Pieczeń Wieprzowa, Holiday Crown Pieczeń Wieprzowa, oraz Glazurowana Świąteczna Pieczeń Wieprzowa.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę w 5-quart owalnej powolnej kuchence. Wymieszać razem sos żurawinowy i kolejne 4 składniki.
Wlać mieszankę żurawinową na wieprzowinę. Przykryć i gotować na wysokim ustawieniu godzinę; zmniejszyć ogień do niskiego ustawienia i gotować 4 1/2 godziny lub aż wieprzowina będzie miękka.
Odtłuszczone tłuszcze z kapieli w wolnej kuchence. Odmierz krople na równe 2 filiżanki, dodając w razie potrzeby wodę.
Wlać kapiele do średniego rondla; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; dodać do kapiących i gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 2 do 3 minut lub aż zgęstnieje. Wymieszać z solą.
Podawać sos z pokrojoną wieprzowiną.