Wakacje Chrzan Deviled Eggs
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 Hor d ' oeuvre? Wakacje chrzan Deviled jaj może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 177 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 79 osób. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz zieleni scallion, cayenne, popękane pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wakacje Chrzan Deviled Eggs, Chrzan Deviled Eggs, oraz Boczek Chrzan Jajka Zapiekane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Umieść boczek na blasze wyłożonej stojakiem z drutu i piec do chrupkości, około 18 do 22 protokół
Wyjąć boczek z piekarnika, pozostawić do ostygnięcia, a następnie pokruszyć.
Jajka umieścić w małym rondlu i przykryć osoloną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia na średnim ogniu, następnie przykryć i zdjąć rondel z ognia. Odstawić jajka na 10 minut.
Wyjąć jajka z patelni i wstrząsnąć w lodowatej wodzie. Jajka obieramy i kroimy na pół.
Żółtka wyjąć do średniej wielkości miski.
Dodać majonez, cayenne, musztarda, chrzan, sól, i pieprz.
Wymieszać do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji.
Umieścić mieszaninę do worka rurowego. Białka ułożyć na półmisku. Do każdego z białek wrzucić czubatą łyżkę masy żółtkowej.
Każde jajko posypać boczkiem i szalotkami.