W Tygodniu Kurczak Cordon Bleu
Weeknight Chicken Cordon Bleu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 39g białka, oraz 27g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,18 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś połówki piersi z kurczaka - wbity do 1/ness, szwajcarski ser, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. 61 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Easy Weeknight Chicken Cordon Bleu, Kurczak Cordon Bleu, oraz Kurczak Cordon Bleu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść mleko i bułkę tartą w dwóch oddzielnych płytkich miskach. Dopraw kurczaka solą i pieprzem.
Umieść jeden plasterek szynki i jeden plasterek sera na każdym kawałku kurczaka; zwiń i zabezpiecz wykałaczkami. Zanurz każdą bułkę z kurczaka w mleku, a następnie w bułce tartej.
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu. Brązowy zwinięty kurczak ze wszystkich stron. Ułóż kurczaka w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
W małym rondelku na średnim ogniu zmiksuj zupę i śmietanę; dopraw solą i pieprzem do smaku.
Piecz w nagrzanym piekarniku przez 15 minut lub do momentu, gdy kurczak przestanie być różowy, a soki będą klarowne.