Włoska Taca Na Przysmaki
Włoska taca na przysmaki to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz chili w proszku, pomidory koktajlowe, anchois i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska Taca Na Przysmaki, Choinka Relish Taca, oraz Pumpkin Head Relish Tray dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubij razem oliwę z oliwek. ocet sherry, chili w proszku i pietruszki i wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Koper włoski pokroić w plastry i umyć pomidorki koktajlowe.
Plastry salami zwijamy w pałeczki.
Odcedzić wszystkie słoiczki składniki dobrze. Ułóż wszystkie przedmioty według życzenia na dużym talerzu.
Podawać lekko schłodzone lub w temperaturze pokojowej z chlebem i / lub krakersami.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo