Wędzona noga z indyka Osso Bucco z kremową kukurydzą

Wędzona noga z indyka Osso Bucco z kremową kukurydzą
Wędzona noga indyka Osso Bucco z kremową kukurydzą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 139g białka, 80 g tłuszczu, oraz w sumie 1485 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $5.75 za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, nogi indyka, olej canolan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Osso bucco, Prawie Osso Bucco, oraz Osso Bucco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla indyka: w dużym rondlu z ciężkim dnem podgrzej olej rzepakowy do czasu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Przyprawić nogi indyka solą i pieprzem i podsmażyć na gorącej patelni, aż wszystko będzie złociste, obracając się stale, o 5 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć z patelni na talerz i odstawić do czasu potrzebnego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W tej samej patelni dodać czosnek, cebula, marchew i seler i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i mąką i nadal gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać wino i bulion wołowy. Powrót nogi indyka na patelnię i nadal gotować do miękkości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
W przypadku kremowanej kukurydzy: czekając na gotowanie nóg, rozpocznij kremowaną kukurydzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
7
Dodać masło do patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj cebulę i saute, aż staną się przezroczyste. Za pomocą ostrego noża usuń ziarna kukurydzy z kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Dodać ziarna do podsmażonej cebuli i nadal gotować, aż kukurydza staje się miękka, o 10 protokół. Wymieszać z grubą śmietaną i zmniejszyć śmietanę, aż mieszanina utworzy gęsty sos wokół kukurydzy. Przyprawę wyregulować solą i pieprzem do smaku i odstawić do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
10
Gdy udka Indyka są ugotowane i mięso jest naprawdę delikatne, wyjmij je z płynu na talerz. Zmniejszyć płyn do gotowania na średnim ogniu, aż pokryje tył łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
11
Dodać liście laurowe i świeże zioła i pozostawić do zaparzenia na około 5 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeże Ziołaświeże Zioła
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12
Usunąć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
13
Ułóż nogę indyka na każdym talerzu i przykryj płynem do gotowania. Łyżka trochę kremowanej kukurydzy obok i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia61
Magazyn