Virginia Fettuccine Alfredo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 766 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka szalotki, gałka muszkatołowa, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Niskotłuszczowy Fettuccine Alfredo, Fettuccine Alfredo, oraz Fettuccine Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować fettuccine w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fettuccine
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Tymczasem w średnim rondlu doprowadzić śmietanę do wrzenia. Dusić na małym ogniu przez 5 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać szynkę wiejską, mieszając, aby oddzielić paski; dodać gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Wiejska
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
4
W dużym rondlu roztopić masło w oliwie z oliwek na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)