Vidalia® Dip Cebulowy
Dip cebulowy Vidalia® może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 500 kalorii. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, ser szwajcarski, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Słodki Vidalian Dip Cebulowy, Vidalian Dip Cebulowy, oraz Vidalian Dip Cebulowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Gotować i wymieszać słodką cebulę na gorącym maśle, aż rumiane, 5 do 7 protokół; przenieść do miski.
Dodać majonez do cebuli i wymieszać; wlać do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Posypać serem szwajcarskim.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wierzch będzie bąbelkowy i lekko złoty, około 35 minut.