Vermont Maple Bread Pudding
Ten przepis służy 12. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 10g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mleko, masło, kremowy jogurt waniliowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Vermont Maple Oatmeal Pie, Vermont Maple-Pumpkin Pie, oraz Vermont Maple Spice Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania.
Pozostawić zamrożone rolki w temperaturze pokojowej przez 10 minut.
Pokrój każdą rolkę na 12 sztuk; umieść w dużej misce.
W innej dużej misce, lekko ubić jajka. Rezerwa 1 łyżkę syropu w małej misce do mikrofalówki; dodać pozostały syrop do jaj. Wymieszać z cukrem, proszkiem do pieczenia, pół na pół, mlekiem i roztopionym masłem do dobrze wymieszanego.
Wlać mieszaninę na kawałki rolki w misce; wymieszać, aby dobrze pokryć.
Wlać mieszaninę do patelni, naciskając chleb do płynu z tyłu łyżki.
Odstawić 5 minut; ponownie nacisnąć chleb.
Piec 45 do 55 minut lub do góry jest złoty brąz i nóż włożony w centrum wychodzi czysty. Schłodzić 20 minut przed podaniem.
Do zarezerwowanej łyżki syropu wymieszać lukier i jogurt. Kuchenka mikrofalowa na wysokości około 20 sekund lub do stopienia. Wymieszać; zalać ciepłym budyniem chlebowym i rozprowadzić do przykrycia.
Podawać na ciepło z lodami, dekorować miętą i posypać cukrem pudrem.