Chleb pomidorowy z Prosciutto
Chleb pomidorowy z Prosciutto to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 18g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka chrupiący chleb, oliwa z oliwek, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Podobne przepisy to Babeczki Z Jajkiem, Prosciutto I Pomidorem, Tomato & Prosciutto Bruschetta, oraz Tartinki z pieczonych pomidorów z Prosciutto.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej.
Pomidory posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem.
Umieścić na grillu i grill, aż zwęglone ze wszystkich stron. Grubo posiekać pomidory, a następnie umieścić w procesie żywności z czosnkiem, 1/4 szklanki oliwy z oliwek i orzechów pinii. Proces do gładkiej.
Przełożyć do miski, wymieszać z tymiankiem i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Posmarować każdą kromkę chleba z pozostałym olejem po obu stronach, doprawić solą i pieprzem i grillować, aż lekko zbrązowieje, około 30 sekund z każdej strony.
Wyjmij chleb z grilla, posmaruj 1 stronę każdego kromki mieszanką puree pomidorowego, a każdy z nich polej plasterkiem prosciutto.