Chleb pomidorowy z Prosciutto

Chleb pomidorowy z Prosciutto
Chleb pomidorowy z Prosciutto to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 18g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka chrupiący chleb, oliwa z oliwek, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Podobne przepisy to Babeczki Z Jajkiem, Prosciutto I Pomidorem, Tomato & Prosciutto Bruschetta, oraz Tartinki z pieczonych pomidorów z Prosciutto.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Pomidory posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Umieścić na grillu i grill, aż zwęglone ze wszystkich stron. Grubo posiekać pomidory, a następnie umieścić w procesie żywności z czosnkiem, 1/4 szklanki oliwy z oliwek i orzechów pinii. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Przełożyć do miski, wymieszać z tymiankiem i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
6
Posmarować każdą kromkę chleba z pozostałym olejem po obu stronach, doprawić solą i pieprzem i grillować, aż lekko zbrązowieje, około 30 sekund z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Wyjmij chleb z grilla, posmaruj 1 stronę każdego kromki mieszanką puree pomidorowego, a każdy z nich polej plasterkiem prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Serw.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn