VELVEETA® Taco Mac & Cheese
Przepis VELVEETA® Taco Mac & Cheese jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 20. Udaj się do sklepu i odebrać chili w proszku, Taco Bell ® & chunky salsa, mielonej wołowiny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj VELVEETA® Down-domowe makarony i sery, Wegański makaron z serem, oraz Najlepszy wegański ser Mac n' dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowe mięso na dużej patelni na średnim ogniu; odcedzić.
Wymieszać 2-3 / 4 szklanki wody, salsy i chili w proszku. Doprowadzić do wrzenia. Makaron wymieszać; przykryć. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu od 8 do 10 minut lub do prawie wchłonięcia wody.
Dodać VELVEETĘ; gotować do rozpuszczenia, często mieszając.
Udekoruj 1/2 szklanki pokruszonych chipsów tortilla, 1/4 szklanki posiekanego pomidora i 2 łyżki. posiekana zielona cebula, w razie potrzeby.