VELVEETA® Taco Mac & Cheese

VELVEETA® Taco Mac & Cheese
Przepis VELVEETA® Taco Mac & Cheese jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 20. Udaj się do sklepu i odebrać chili w proszku, Taco Bell ® & chunky salsa, mielonej wołowiny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj VELVEETA® Down-domowe makarony i sery, Wegański makaron z serem, oraz Najlepszy wegański ser Mac n' dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązowe mięso na dużej patelni na średnim ogniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać 2-3 / 4 szklanki wody, salsy i chili w proszku. Doprowadzić do wrzenia. Makaron wymieszać; przykryć. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu od 8 do 10 minut lub do prawie wchłonięcia wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
MakaronyMakarony
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
WodaWoda
3
Dodać VELVEETĘ; gotować do rozpuszczenia, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser VelveetaSer Velveeta
4
Udekoruj 1/2 szklanki pokruszonych chipsów tortilla, 1/4 szklanki posiekanego pomidora i 2 łyżki. posiekana zielona cebula, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla
Zielona CebulaZielona Cebula
PomidorPomidor

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn