VELVEETAÂ ® Piec Jajkowo-warzywny
VELVEETA® Egg and Veggie Bake może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 30 kalorii. Ten przepis służy 55. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka brokułów i grzybów, ciasto gotowe do użycia crust, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to VELVEETA ® Salsa Brunch Bake, VELVEETA ® Włoski wypiek kiełbasy, oraz VELVEETA ® Beef Enchilada Bake.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Brokuły i grzyby gotować na patelni spryskane sprayem do gotowania na średnim ogniu 8 do 10 min. lub aż brokuły będą chrupiące-delikatne, mieszając od czasu do czasu.
Linia 9-calowy pie płyta z Pie crust; fold over i crimp krawędzi.
Jajka, dressing i mleko ubić w średniej misce do wymieszania. Wymieszać gotowane warzywa, AKSAMITKĘ i cebulę; wlać do skorupy.
Piec 40 min. lub dopóki środek jest ustawiony, a góra jest złotobrązowa.
Odstawić 10 min. przed cięciem do serwowania.