Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? VELVEETA ® Classic Potatoes Au Gratin może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, mleka, ziemniaków Yukon gold i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj VELVEETA® Tex-Mex wołowina i ziemniaki, VELVEETA® brokuły kurczak i ziemniaki, oraz Klasyczna Zapiekanka Do Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Ziemniaki ugotować we wrzącej wodzie w dużym rondlu 8-10 min. lub do przetargu; drenaż. Powrót ziemniaki na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania