Veggie Mac-and-Cheese
Wegetariańskie Mac-and-Cheese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 19g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz brokuły, squash, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Najlepszy wegański ser Mac n' , Wegański makaron z serem, oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem.
Instrukcje
Makaron ugotować w holenderskim piekarniku zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i odstawić.
Podsmaż brokuły i dalej 4 składniki w gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 3 do 4 minut lub do miękkości.
Wyjąć z ognia; dodać makaron, paprykę i kolejne 5 składników, mieszając do wymieszania. Wymieszać z ubitymi jajkami.
Wlać mieszaninę do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali. Top z plasterkami pomidora; posypać bułką tartą i serem Romano.
Piec, przykryty, w 350 przez 15 minut; odkryć i piec 20 więcej minut lub aż złoty.