Vegan Refried Beans

Vegan Refried Beans
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Vegan Refried fasola może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 100 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz fasolę pinto, chili w proszku, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Spicy Vegan Refried Beans, Tosty z fasolą i awokado (Wegańskie), oraz Wegańskie sosy z fasolą Refried i Salsa Verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podsmaż cebulę do miękkości. Wymieszaj fasolę, pastę pomidorową, chili w proszku i bulion warzywny. Gotować 5 minut, lub aż czas zmniejszy. Mash z masherem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Chili W ProszkuChili W Proszku
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
CebulaCebula
ZiemniakZiemniak
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn