Vandaag ' s Dutch East Cocoa

Vandaag ' s Dutch East Cocoa
Vandaag ' s Dutch East Cocoan jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 205g tłuszczu, oraz w sumie 3745 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 16,41 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, sproszkowanego imbiru, mleka w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać gorącą mieszankę kakao, możesz podążać za tym daniem głównym z Gorący Mus Kakaowy jako deser. Ten przepis od Serious Eats ma 16 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Holenderskie Klopsiki Z Indii Wschodnich, Holenderskie Babeczki Kakaowe, oraz Dutch Cocoa Popsicles with Vanilla Bean Magic Shell dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli chcesz udekorować bitą śmietaną kaffir-klon, włóż syrop klonowy do zamykanego słoika z liśćmi limonki kaffir i zaparz przez 24 godziny. Po naparze usuń liście limonki i dodaj klon do ciężkiej śmietany. Bicz za pomocą miksera elektrycznego lub w pojemniku z biczem ISI. Bitą śmietanę można przechowywać, przechowywać w lodówce, przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LimonkiLiście Limonki
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
2
Aby zrobić pikantną gorącą mieszankę kakao, dodaj Holenderskie kakao, cukier, mleko w proszku, brązowy cukier, sól, cayenne, cynamon i imbir do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
3
Ubijać do równomiernego wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Aby napój, podgrzać mleko i pikantne gorące kakao wymieszać w średnim rondlu, stale ubijając, aż będzie bardzo gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Cocoa MixHot Cocoa Mix
Puszka Brzoskwiń, OdsączonychPuszka Brzoskwiń, Odsączonych
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Zdjąć z ognia, dodać Drambuie i Bols Genever.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrambuieDrambuie
6
Podawać w kubku z bitą śmietaną kaffir-klon w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia42
Magazyn