Upsidedown Berry Crostada
Upsidedown Berry Crostadan jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 567 kalorii, 6G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól koszerna, skrobia kukurydziana, mąka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Indyka, Ciasto Ananasowo-Kokosowe Upsidedown, oraz Upsidedown Ciasto Orzechowo-Bananowe.
Instrukcje
Aby skórka, połączyć mąkę, cukier, Skórka z cytryny i sól w robocie kuchennym i pulse, aby wymieszać.
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj lodowatą wodę, 1 łyżkę na raz i pulsuj, aż utworzą się wilgotne grudki. Zbierz ciasto do kulki, a następnie spłaszczyć na dysku. Owinąć ciasto w plastik i przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Wymieszaj jagody, sok z cytryny, cukier i skrobię kukurydzianą w okrągłym naczyniu do pieczenia o średnicy 10 cali.
Rozwałkuj skorupę do koła o średnicy 14 cali.
Umieścić skórkę nad jagodami w naczyniu do pieczenia. Złóż skorupę nad sobą, aż zmieści się tylko wewnątrz naczynia do pieczenia.
Wytnij 2-calową szczelinę na środku ciasta.
Piec, aż skórka jest złoty i jagody są bąbelkowe, o 40 protokół.
W międzyczasie ubić mascarpone, śmietanę i miód. Przykryć i rezerwy w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Aby służyć, czerpać z crostada do serwowania potraw i top z bitą mascarpone.