Upside-Down Pumpkin Filled Chocolate Cupcakes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj Upside-Down Pumpkin Filled Chocolate Cupcakes. Ten przepis służy 24 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz półsłodką czekoladę, ciężką śmietanę do ubijania, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Nadziewane Kremem Z Dyni Czekoladowej, Babeczki dyniowe wypełnione kremem, oraz Babeczki dyniowe Nadziewane masłem z bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spray 2 (12-cup) muffin patelnie z nonstick pieczenia sprayu z mąką. Nie używaj wkładek papierowych. Przygotuj mieszankę tortową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu babeczek.
Ostudzić w patelniach przez 10 minut.
Wyjmij babeczki z patelni i ułóż je, zaokrągloną stroną w dół, na stojakach z drutu, aby całkowicie ostygły. W średniej misce, ubić serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy.
Dodać dynię i cukier cukierniczy i ubić na gładką masę.
Każdą babeczkę przeciąć poziomo na pół.
Rozłóż około 2 łyżki mieszanki dyni równomiernie na wyciętej stronie zaokrąglonych połówek babeczek. Góra z wyciętą stroną płaskich połówek babeczek. Za pomocą podwójnego kotła roztopić półsłodką czekoladę.
Dodać śmietanę do ubijania i wymieszać, aż dobrze się połączą. Łyżka żądaną ilość czekolady na każdej babeczce i udekorować kukurydzą cukierków. Przykryć i schłodzić, lub podawać natychmiast. Uwaga kucharza: babeczki można przechowywać, przykryte, w lodówce do 2 dni.;