Ulubiony Chleb Bananowy Jagodowy Szybki
Ulubiony chleb bananowy jagodowy szybki To bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 546 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 847 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pekany, jagody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Spróbuj Ulubiony chleb bananowo-orzechowy Jo, Nasz Ulubiony Chleb Bananowy, oraz Ulubiony Chleb Bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9x5 cala bochenek patelni.
W średniej misce Borówki wymieszać w 2 łyżkach mąki. Delikatnie wymieszaj jagody z owsem, orzechami, 1 1/2 szklanki mąki, sodą i solą.
W dużej misce, krem skrócenie. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wymieszać z puree bananowym.
Dodać mieszankę jagodową do śmietanki i mieszać aż do zwilżenia. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni.
Piec przez 50 do 55 minut, lub aż Drewniana wykałaczka wyjdzie czysta po włożeniu do środka bochenka. Schłodzić na patelni przez 10 minut.
Wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.