Ulubiony francuski kanadyjski placek mięsny wymaga około 1 godziny i 25 minut od początku do końca. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 62 centy za porcję. To danie główne ma 239 kalorii, 14 g białka i 16 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cząbru, wody, jajka i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 41%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak francusko-kanadyjskie ciasto mięsne, The Best Tourtière (francusko-kanadyjskie ciasto mięsne) i Paleo Tourtière.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, na średnim ogniu, podsmaż wieprzowinę, wołowinę, cielęcinę, ziemniaki i cebulę, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszaj czosnek, przyprawy i 1/4 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około