Ulubione francuskie kanadyjskie ciasto mięsne

Ulubione francuskie kanadyjskie ciasto mięsne
Ulubiony francuski kanadyjski placek mięsny wymaga około 1 godziny i 25 minut od początku do końca. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 62 centy za porcję. To danie główne ma 239 kalorii, 14 g białka i 16 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cząbru, wody, jajka i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 41%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak francusko-kanadyjskie ciasto mięsne, The Best Tourtière (francusko-kanadyjskie ciasto mięsne) i Paleo Tourtière.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, na średnim ogniu, podsmaż wieprzowinę, wołowinę, cielęcinę, ziemniaki i cebulę, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszaj czosnek, przyprawy i 1/4 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Zdjąć z ognia; ochłodzić do temperatury pokojowej. Wmieszać bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3
Połącz jajko i pozostałą wodę; wmieszać do masy mięsnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Rozgrzej piekarnik do 400°. Linia 9-calowa. talerz na ciasto z dolnym ciastem; przycinaj nawet z krawędzią. Wypełnij mieszanką mięsną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Rozwałkuj pozostałe ciasto tak, aby pasowało do wierzchu ciasta; nałożyć na nadzienie. Przycinanie, uszczelnianie i żłobienie krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
W cieście wycinamy nacięcia. Brzegi luźno przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Piec 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Usuń folię. Zmniejsz temperaturę do 375°; piec 30-35 minut lub do momentu, aż skórka będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn