Ulubione danie pierogów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ulubionego Chow pierogów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 428g białka, 484g tłuszczu, oraz w sumie 7212 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 1 i kosztuje 31,88 zł / porcja. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 godzin. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz masło, rosół z kurczaka, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Hamburgery Bluegrass ze słodką pieczoną kukurydzą Chow-Chow i szynką wiejską, Jak gotować yaki-chow, skrzyżowanie yakisoban i chow mein, oraz Gotuj książkę: Big Mama ' s Chow-Chow.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj marchew, seler i fasolkę szparagową i gotuj, stale mieszając, aż całkowicie zmiękną, ale nie rumiane.
Dodaj szpinak i gotuj, często mieszając, aż będzie gorący.
Dodaj wołowinę, bulion i pomidory i gotuj, energicznie mieszając trzepaczką, aby rozbić kawałki mięsa. Gotować, mieszając od czasu do czasu trzepaczką, aż mięso nie będzie już różowe, około 15 minut.
Dodać płatki owsiane do mieszaniny i gotować, stale mieszając, aż płatki owsiane wchłonie płyn i mieszanina ma konsystencję gęstej pasty (może trzeba ją rozcieńczyć wodą).
Przenieść mieszaninę do pojemników bezpiecznych dla zamrażarki, pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie zamrozić.
Wyjąć pojemniki z zamrażarki, aby rozmrozić co najmniej dwa dni przed potrzebą.