Ulubione Chimichangas Wołowe

Ulubione Chimichangas Wołowe
Ulubione Chimichangi wołowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Za $1.55 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 30g białka, 29g tłuszczu i w sumie 543 kalorii. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś pieczeń wołową, sos sojowy, tortille z mąki, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wodę, możesz podążać tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 8 godzin i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z łyżką wynik 52%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Chimichangas Wołowy, Chimichangas Wołowy, oraz Chimichangas Wołowy.

Instrukcje

1
Pokrój pieczeń na pół; umieść w 4 - lub 5-qt. powolna kuchenka. Ułóż ziemniaki wokół pieczeni; polej ziemniaki wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Skrop mięso sosem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Posyp solą czosnkową i pieprzem. Na wierzch z zielonymi papryczkami chili. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 7-9 godzin lub do momentu, gdy mięso będzie bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Wyjmij pieczeń na półmisek. Rozdrobnij mięso dwoma widelcami i wróć do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Połącz mąkę i przyprawę do taco; wymieszać z mieszanką mięsną. Przykryj i gotuj 30 minut dłużej lub do zgęstnienia soków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Aby złożyć chimichangas, używając łyżki cedzakowej, nałóż 1/2 szklanki mieszanki mięsnej poza środkiem na każdą tortillę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Posyp 1/4 szklanki sera. Złóż krawędź najbliższego wypełnienia; złożyć po obu stronach i zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Na dużej patelni smażyć chimichangas, złożoną stroną do dołu, w oleju partiami przez 2-3 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Odcedź na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
10
W razie potrzeby podawaj z dodatkami.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykański można łączyć z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Louis Jadot Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.
Louis Jadot Pinot Noir
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot to czyste wino odmianowe produkowane z moszczu Pinot Noir i win wybranych z winnic na poziomie wsi na całym Wybrzeżu i wybrzeżu Chalonnaise. Podobnie jak w przypadku kilku mniejszych win, Maison Louis Jadot praktykuje "réplis" w celu poprawy jakości wina poprzez odtajnienie niektórych win o wyższej apelacji, które mają zostać włączone do mieszanki. Ostatnie partie są starannie dobierane i, w zależności od rocznika, leżakowane przez kilka miesięcy w dębowych beczkach, aby przywołać czyste, Dojrzałe smaki czerwonych jagód i ziemistość winogron złagodzonych subtelnym dotykiem drewna. Odzwierciedlając styl Jadot, Pinot Noir Jadot jest harmonijny i zrównoważony, z pulchną owocowością i jedwabistą konsystencją skompensowaną okrągłymi, delikatnymi taninami w winie o średnim ciele i eleganckiej strukturze. Bardzo typowy, pachnący bukiet odmianowy uzupełnia pyszne, długotrwałe wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia14
Magazyn