Ulubione Buraki
Ulubione buraki mogą być tylko bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i całe 30 przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 7G tłuszczu i w sumie 132 kalorie. Za 96 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Ten przepis z Taste of Home wymaga buraków, oleju roślinnego, soli i octu z czerwonego wina. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Spróbuj Buraki z masłem i groszek z cebulą: dwie ulubione strony w Wielkiej Brytanii w mniej niż 10 minut, Buraki Harvard (Buraki Czerwone Słodko-Kwaśne), oraz Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki} dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść buraki w dużym rondlu i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10-12 minut lub do miękkości.
Odcedź i włóż do miski; dodaj cebulę. W małej misce wymieszaj ocet, olej, sól i pieprz.
Skrop buraki i wrzuć do płaszcza.
Podawaj natychmiast lub wstaw do lodówki i podawaj schłodzone.