Ultimate Extra-Chrupiące Podwójne Smażone Confit Buffalo Wings

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Ultimate Extra-chrupiące Podwójne smażone Confit Buffalo Wings spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 51g białka, 780G tłuszczu, oraz w sumie 7160 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.8 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz SOS redhot Franka, masło, skrzydełka z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ekstra chrupiące Tajskie słodkie i pikantne skrzydełka, Extra Chrupiący Smażony Kurczak, oraz Extra Chrupiący Pikantny Smażony Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić olej i skrzydełka kurczaka w dużym wok lub holenderski piekarnik.
Podgrzać na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zarejestruje się 225 do 121° na termometrze natychmiastowego odczytu lub głębokiego smażenia (kurczak powinien być delikatnie bulgotanie). Nadal gotować, mieszając i przerzucanie kurczaka od czasu do czasu, dostosowując ciepło do utrzymania temperatury 225 do 250 ° F, aż kurczak jest gotowany przez i skóra jest delikatna, ale nie chrupiące lub rumiane, łącznie około 20 minut.
Przełożyć kurczaka siatką drucianą na obramowaną blachę do pieczenia wyłożoną papierowymi ręcznikami. Pozostawić kurczakowi do odpoczynku w temperaturze pokojowej przez co najmniej 1 godzinę lub przykryć i odpocząć w lodówce do trzech nocy. Wykonaj krok
Metoda piekarnika: Dostosuj stojak piekarnika do pozycji dolnej i podgrzej piekarnik do 107°.
Włożyć olej i skrzydełka z kurczaka do dużego piekarnika.
Podgrzać na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zarejestruje się 93° na termometrze natychmiastowego odczytu lub głębokiego smażenia. Przykryć garnek i przenieść do piekarnika. Gotować, aż skrzydełka kurczaka są miękkie, ale nie rumiane, 40 minut do 1 godziny (kurczak powinien być delikatny, ale nie rozpada się).
Wyjąć garnek z piekarnika.
Przełożyć kurczaka siatką drucianą na obramowaną blachę do pieczenia wyłożoną papierowymi ręcznikami. Pozostawić kurczakowi do odpoczynku w temperaturze pokojowej przez co najmniej 1 godzinę lub przykryć i odpocząć w lodówce do trzech nocy. Wykonaj krok
Gdy gotowe do podania, połączyć masło i Frank ' S w małym rondlu na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż masło jest całkowicie stopiony.
Przełożyć do dużej miski.
Rozgrzać olej do 400 ° F. ostrożnie dodać jedną trzecią kurczaka i gotować, mieszając i przerzucanie kurczaka od czasu do czasu, dostosowując ciepło do utrzymania temperatury 375 do 400 ° F, aż złoty kolor i chrupiące, o 10 minut łącznie.
Przełożyć do miski z sosem, wrzucić do płaszcza i podawać z serem pleśniowym i selerem. Powtórz z pozostałymi partiami, serwując jedną partię na raz.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje ulubione skrzydełka z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Hindsight Win Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.