Ukraińskie chereshnyanyk Cherry bars

Ukraińskie chereshnyanyk Cherry bars
Ukraińskie chereshnyanyk Cherry bary może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 167 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok z cytryny, sól, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Podobne przepisy to Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars}, Barszcz Ukraiński, oraz Barszcz Ukraiński.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Masło naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, sól i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Pokrój w maśle widelcem lub palcami, aż kawałki masła będą wielkości małego groszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
GrochGroch
4
Połącz sok z cytryny, skórkę z cytryny i lekką śmietanę; mieszaj lekko do suchej mieszanki, aż powstanie miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Jasny KremJasny Krem
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
CiastoCiasto
5
Przełożyć na przygotowaną patelnię i wkleić w dół i nieco wyżej po bokach, aby utrzymać nadzienie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Na wierzch rozprowadzić nadzienie z ciasta wiśniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Piec przez 35 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż skórka na brzegach będzie złota. Ostudzić całkowicie przed cięciem na kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn