Ukraińskie chereshnyanyk Cherry bars
Ukraińskie chereshnyanyk Cherry bary może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 167 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok z cytryny, sól, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Podobne przepisy to Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars}, Barszcz Ukraiński, oraz Barszcz Ukraiński.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Masło naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, sól i sodę oczyszczoną.
Pokrój w maśle widelcem lub palcami, aż kawałki masła będą wielkości małego groszku.
Połącz sok z cytryny, skórkę z cytryny i lekką śmietanę; mieszaj lekko do suchej mieszanki, aż powstanie miękkie ciasto.
Przełożyć na przygotowaną patelnię i wkleić w dół i nieco wyżej po bokach, aby utrzymać nadzienie.
Na wierzch rozprowadzić nadzienie z ciasta wiśniowego.
Piec przez 35 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż skórka na brzegach będzie złota. Ostudzić całkowicie przed cięciem na kwadraty.