Grillowana Romaine z sosem Guacamole
Grillowana Romaine z sosem Guacamole jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 131 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, beztłuszczowy jogurt, ser cotija i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana Romaine z sosem balsamicznym, Grillowana Romaine z pikantnym sosem Cezar, oraz Grillowana Romaine z kremowym sosem ziołowym.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450). W małej misce połącz 1 łyżkę. olej z cayenne. Rub romaine mieszaniną oleju. Grill, obracając raz, aż lekko zmięknie i smugi brązowy, 5 do 6 minut w sumie. Ułóż romaine pokroić bokiem na talerzu.
Wir pozostałe 2 łyżeczki. olej, jogurt, sok z limonki, awokado, czosnek, kolendra, sól i 2 1/2 łyżki. woda w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Łyżka sos na romaine i posypać serem i zieloną cebulą.
* Znaleźć w sklepach spożywczych i rynkach Latino.