Ukraińska zupa mięsno-szpinakowa Janki
Ukraińska zupa mięsno-szpinakowa Janki to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Na $2.95 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka jaj, liście szpinaku, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa klopsikowa ze szpinakiem, Zupa mięsno-szpinakowa z indyka, oraz Lekko Pikantna Zupa Ze Szpinakiem I Jeżozwierzem.
Instrukcje
W misce ubij 1 jajko, aby zmiksować.
Dodać ryż, wołowinę, cebulę, skórkę z cytryny, sok z cytryny, oregano, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu; dobrze wymieszać.
Umieść mąkę na obranym talerzu. Kształt mieszanki mięsa na 1-calowe kulki, toczenia każdy w mąki, jak uformowane; strząsnąć nadmiar. Ułóż kulki nieco od siebie na arkuszu woskowanego papieru.
W 5-do 6-kwartowej patelni na dużym ogniu doprowadzić bulion do wrzenia.
Dodaj klopsiki, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż nie będzie już różowy w środku (wyciąć do testu), o 15 protokół.
Dodać liście szpinaku i mieszać delikatnie, aż zwiędną, o 5 protokół. W małej misce, ubić widelcem Pozostałe jajko do mieszania.
Wlać do zupy, mieszając. Zupa z kadzi w szerokich miseczkach.
Dodać sól i pieprz do smaku.