Ugotuj książkę: świeży groszek z sałatą i zielonym czosnkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj gotować książkę: świeży groszek z sałatą i zielonym czosnkiem spróbuj. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 157 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, masło, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 45 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: kapusta kokosowa z Chiles i zielonym groszkiem, Ugotuj książkę: rukola, czosnek i zielona cebula Nadziewane stek, oraz Ugotuj książkę: Garganelli z dymką, szparagami i groszkiem.
Instrukcje
2 łyżki masła rozpuścić na średniej patelni na małym ogniu.
Dodać zielony czosnek i szczyptę soli. Gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 2 do 3 minut, aż czosnek będzie delikatny i pachnący, ale bez koloru.
Dodać groszek i gotować przez 3 do 5 protokół, aż będą miękkie i słodkie. Wymieszaj sałatę i pozostałe 2 łyżki masła; dodaj 1 łyżkę wody, jeśli mieszanina wydaje się sucha.
Zdjąć patelnię z ognia i wrzucić delikatnie, aż sałata zwiędnie i masło topi. Doprawić świeżym pieprzem i w razie potrzeby solą.