Ugotuj książkę: wędzona makrela na grzankach

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj gotować książkę: wędzona makrela na tostach. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 18g białka, oraz 18g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz bagietkę, filety z pstrąga, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Topper tosty z wędzonej makreli i buraków, Ugotuj książkę: tosty francuskie Nadziewane Mascarpone, oraz Ugotuj książkę: pstrąg wędzony dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondelku umieścić ząbek ziemniaka i czosnku, zalać wodą, doprawić solą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są bardzo miękkie, o 20 protokół.
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu.
Rozgnieść ziemniaki w misce z masher ziemniaków, gdy jest jeszcze ciepły.
Dodaj makreli i oleju i wymieszać z masher ziemniaków lub widelcem, aż gładkie i wystarczająco luźne, aby rozprzestrzeniać. Cienkie w razie potrzeby z zarezerwowaną wodą ziemniaczaną.
Dodać crème fraiche i doprawić pieprzem. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne. Wymieszać ze szczypiorkiem.
Rozłóż na toastach i podawaj.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.