Ugotuj książkę: Wielka chrupiąca i kremowa biała fasola z zieleniną

Ugotuj książkę: Wielka chrupiąca i kremowa biała fasola z zieleniną
Gotuj książkę: gigantyczna chrupiąca i kremowa biała fasola z zieleniną to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 15g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, fasolę, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 78 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Giant Crusty & Creamy White Beans With Greens, Ugotuj książkę: duszona Eskarola z białą fasolą, oraz Ugotuj książkę: Tunan olbrzymi lub Tatar z łososia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spuścić fasolę, a następnie rozgrzać masło na średnim ogniu w najszerszej patelni masz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać fasolę do gorącej patelni w jednej warstwie. Jeśli nie masz wystarczająco dużą patelnię, po prostu zrobić krok sauté w dwóch partiach lub zapisać dodatkowe fasoli do innego użytku. Wymieszaj, aby pokryć fasolę masłem, a następnie pozwól im usiąść na tyle długo, aby brązowały z jednej strony, około 3 lub 4 minut, zanim zmienią się w brązową z drugiej strony, również około 3 lub 4 minut. Fasola powinna być złota i nieco chrupiąca na zewnątrz, a miękka i kremowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Sól do smaku, dodać cebulę i czosnek, i gotować przez 1 lub 2 minuty, aż cebula zmięknie. Wymieszać z chard, i gotować, aż tylko zaczyna więdnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Zdjąć z ognia i doprawić do smaku dużą dawką soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
5
Skropić odrobiną najwyższej jakości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i posypać świeżo startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6
Uwaga: na twist na bruschetta, podawać fasolę na grillowanych kromkach rustykalnego chleba przetartego ząbkiem czosnku i pachnącej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. W przypadku opcji zimnej pogody pomiń cebulę i czosnek, a zamiast tego wymieszaj głęboko karmelizowaną cebulę, gdy dodasz chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Włoski ChlebWłoski Chleb
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn