Ugotuj książkę: Wielka chrupiąca i kremowa biała fasola z zieleniną

Ugotuj książkę: Wielka chrupiąca i kremowa biała fasola z zieleniną
Gotuj książkę: gigantyczna chrupiąca i kremowa biała fasola z zieleniną to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 15g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, fasolę, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 78 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Giant Crusty & Creamy White Beans With Greens, Ugotuj książkę: duszona Eskarola z białą fasolą, oraz Ugotuj książkę: Tunan olbrzymi lub Tatar z łososia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spuścić fasolę, a następnie rozgrzać masło na średnim ogniu w najszerszej patelni masz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać fasolę do gorącej patelni w jednej warstwie. Jeśli nie masz wystarczająco dużą patelnię, po prostu zrobić krok sauté w dwóch partiach lub zapisać dodatkowe fasoli do innego użytku. Wymieszaj, aby pokryć fasolę masłem, a następnie pozwól im usiąść na tyle długo, aby brązowały z jednej strony, około 3 lub 4 minut, zanim zmienią się w brązową z drugiej strony, również około 3 lub 4 minut. Fasola powinna być złota i nieco chrupiąca na zewnątrz, a miękka i kremowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Sól do smaku, dodać cebulę i czosnek, i gotować przez 1 lub 2 minuty, aż cebula zmięknie. Wymieszać z chard, i gotować, aż tylko zaczyna więdnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Zdjąć z ognia i doprawić do smaku dużą dawką soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
5
Skropić odrobiną najwyższej jakości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i posypać świeżo startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6
Uwaga: na twist na bruschetta, podawać fasolę na grillowanych kromkach rustykalnego chleba przetartego ząbkiem czosnku i pachnącej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. W przypadku opcji zimnej pogody pomiń cebulę i czosnek, a zamiast tego wymieszaj głęboko karmelizowaną cebulę, gdy dodasz chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Włoski ChlebWłoski Chleb
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Świeży Koperek, ZerwanyŚwieży Koperek, Zerwany
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn