Ugotuj książkę: tarta ze szparagami i estragonem

Ugotuj książkę: tarta ze szparagami i estragonem
Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 7G białka, oraz 32G tłuszczu. Mieszanka średnio grubych szparagów, liście 4, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 33 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ugotuj książkę: Czarne Trąbki i słodka kukurydza w sosie estragonowym, Ugotuj książkę: tarta Melasowa, oraz Ugotuj książkę: tarta bananowa Tatin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić masło na małe kawałki i wcierać w mąkę opuszkami palców, aż będzie przypominać grubą bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Bułka TartaGruba Bułka Tarta
8 Dużych Ziemniaków Rdzawych, Wyszorowanych Do Czysta8 Dużych Ziemniaków Rdzawych, Wyszorowanych Do Czysta
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Wymieszać z żółtkiem i wystarczającą ilością wody, aby uzyskać twarde ciasto. Przekonasz się, że potrzebujesz około łyżki wody lub nawet mniej. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Rozwałkuj ciasto, aby pasowało do 9-calowej (22 cm) patelni do tarty (życie będzie łatwiejsze, gdy przyjdziesz pokroić tartę, jeśli masz patelnię z wyjmowanym dnem), wciskając ciasto w narożniki. Nakłuć podstawę ciasta widelcem, a następnie przechowywać w lodówce przez dobre dwadzieścia minut. Nie daj się skusić, aby przegapić ten krok; chłodzenie zatrzyma kurczenie się ciasta w piekarniku. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do temperatury 400 ° F (200°C).
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Piec na ślepo przez dwanaście do piętnastu minut, aż ciasto będzie blado złociste i suche w dotyku. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
5
Obniżyć temperaturę pieca do 180°C (350°F). Przynieś dużą patelnię wody do wrzenia, upuść szparagi i pozwól mu gotować przez siedem lub osiem minut, aż będzie dość miękki. Później otrzyma więcej gotowania, ale chcesz, aby był całkowicie miękki po czasie w piekarniku, ponieważ jego konsystencja ledwo zmieni się później pod kremem. 
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Wrzucamy śmietanę do dzbanka lub miski i delikatnie widelcem ubijamy jajka. Estragon grubo posiekać i dodać do śmietany z przyprawą soli i czarnego pieprzu. Pokrój szparagi na krótkie długości, usuwając wszelkie twarde końce. Rozsypać na częściowo upieczonej skorupce ciasta, następnie wlać masę śmietanowo-jajeczną i rozsypać ser na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Piec przez około czterdzieści minut, aż nadzienie będzie złote i ustawione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn