Ugotuj książkę: Spaghetti z sardyńską Bottargą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj gotować książkę: Spaghetti z Sardynii Bottargan spróbować. Jedna porcja zawiera 662 kalorie, 16G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz spaghetti, cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Arbuz, lemoniada i jagodowe lody jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: Spaghetti alla Carbonara, Ugotuj książkę: Spaghetti pełnoziarniste z kapustą, oraz Ugotuj książkę: Spaghetti pełnoziarniste z pieczonym kurczakiem, posiekaną brukselką i parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciśnij sok z 2 cytryn. Pokrusz chiles.
Zetrzyj 3/4 bottargi do miski.
Dodać sok z cytryny i wymieszać, aby połączyć ze śmietaną. Powoli dodawać oliwę do postaci gęstego sosu.
Spaghetti ugotować w osolonej wodzie do al dente.
Odcedzić i zarezerwować trochę wody do gotowania.
Wymieszać gorącą wodę do kremu bottarga poluzować, a następnie doprawić chiles i czarny pieprz.
Dodaj spaghetti do sosu i wrzucić do płaszcza dokładnie.
Pozostałą bottargę podajemy startą i kawałek cytryny.