Ugotuj książkę: Pizza jajeczna
Gotuj książkę: Pizza jajeczna może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 541 kalorii, 28g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.12 za porcję. Mieszanka sosu marinara, jajka, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: pizza sycylijska, Ugotuj książkę: Pizza z kiełbasą i papryką, oraz Gotuj książkę: Figa, Taleggio i Pizza Radicchio dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozostawiając pizzę na patelni, umieść ją pod brojlerem, aż ser zostanie wykonany do punktu, w którym lubisz swój topiony ser. Niektórzy ludzie lubią, że stopiony, ale nadal biały. Niektóre przypominają małe brązowe bąbelki na powierzchni. A niektórzy ludzie lubią iść jeszcze dalej: lubią ich topiony ser naprawdę rumiany i chrupiący. Mój osobisty ulubiony sposób jedzenia topionego sera jest, gdy są małe kropki brązu na całym, tak jak małe kropki na bananie.
Wyjąć i podawać natychmiast.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.