Ugotuj książkę: lody z brązowego chleba

Ugotuj książkę: lody z brązowego chleba
Gotuj książkę: brązowy chleb lody jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ekstrakt z rumu, brązowy cukier, żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: kardamon-brązowy cukier Snickerdoodles, Ugotuj książkę: świeże Ricottan i jajko Ravioli z brązowym masłem, oraz Ugotuj książkę: chleb Pakora.

Instrukcje

1
Przetwarzaj chleb w robocie kuchennym, aż zamieni się w okruchy. Odmierz 1/2 szklanki, rozprowadzić na blasze do pieczenia, i tosty do ciemnobrązowego, ale nie spalone. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2
Połączyć śmietanę, mleko i brązowy cukier w średnim rondlu i gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż gorące, ale nie bulgotanie. Żółtka temperować, powoli wlewając 1 szklankę gorącej mieszanki do żółtek, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Mieszając wlać do garnka mieszaninę żółtka i gotować, aż lekko zgęstnieje i gotować na parze, ale nie bulgotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Zdjąć z ognia.
5
Wlać mieszaninę przez sito i wymieszać z ekstraktem rumu.Przykryj powierzchnię folią, aby zapobiec tworzeniu się skóry i schłodzić do temperatury pokojowej. Schłodzić do bardzo zimnego, około 6 godzin lub przez noc. Zamrozić w maszynie do lodów zgodnie z instrukcją producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
Dodaj bułkę tartą i ubijaj kolejne 2 minuty przed przeniesieniem do hermetycznego pojemnika i umieszczeniem w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn