Ugotuj książkę: kulka serowa z kminkiem, miętą i pistacjami
Ugotuj książkę: Kula serowa z kminkiem, miętą i pistacjami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 270 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pecorino romano, kozi ser, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: kminek pieczony kalafior z solonym jogurtem, miętą i pestkami granatu, Ugotuj książkę: kebaby jagnięce z polewą granatowo-Kminkową, oraz Ugotuj książkę: Sałatka z krabów, kukurydzy i kminku w endywii dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce drewnianą łyżką ubić serek śmietankowy i kozi, aż będzie kremowy i lekki. Ubić w skórce z cytryny i soku. Wchodzisz w Pecorino Romano, kolendra, kminek, seler, mięta, i pieprz. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino Romano
Teraz I Później Cukierki
Ser Kozi
Srebrne Nonpareile
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Połóż duży kawałek folii na blacie. Za pomocą szpatułki zeskrobać mieszaninę sera do środka plastiku. Podciągnij krawędzie folii i uformuj ser w kulkę. Owinąć szczelnie, umieścić w misce, aby utrzymać kształt i schłodzić w lodówce przez co najmniej 2 godziny.