Ugotuj książkę: Edamame Hummus
Przepis gotuj książkę: Edamame Hummus może zaspokoić twoje pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 90 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę edamame, pieczony czosnek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: Miso Tofu Nuggets z Edamame, Gotuj książkę: kompletny Hummus, oraz Edamame Hummus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść edamame na patelni i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż fasola będzie miękka.
Spuścić i schłodzić pod bieżącą wodą, aby naprawić jasny zielony kolor. Rezerwa 2 lub 3 edamame do wykorzystania jako ozdoba.
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym. Proces do gładkiej. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Zapakuj do małego pojemnika, który pasuje do twojego pudełka bento.
Udekorować na wierzchu reserved całych ziaren edamame.
Uwaga: do pieczenia czosnku owinąć całą główkę czosnku w folię i piec w temperaturze 350 ° F przez 45 minut lub do miękkości i brązowy.