Ugotuj książkę: "ciastka krabowe" Le Bernardina z ogolonym kalafiorem i emulsją musztardy Dijon
Ugotuj książkę: "ciastka krabowe" Le Bernardina z ogolonym kalafiorem i emulsją musztardy Dijon mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 4. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską i pieprz, szczypiorek, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: duszone żeberka z musztardą Dijon, Ugotuj książkę: francuskie tosty z ogolonymi jabłkami i bekonem, oraz Ugotuj książkę: Maryland Crab Soup.
Instrukcje
1
Aby uzyskać emulsję musztardową Dijon, delikatnie podgrzej crème fraiche w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Udziec Jagnięcy Z Kością
Emulsje
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Ubić musztardę Dijon i doprawić solą i białym pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z Kością
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dla kalafiora oddziel florest, starając się utrzymać je tak duże, jak to możliwe. Pokrój różyczki bardzo cienkie na mandolinie lub japońskiej krajalnicy; będziesz potrzebował 20 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mandolina
4
W przypadku "ciastek krabowych" zrób beurre monté, doprowadzając wodę do wrzenia i stopniowo ubijając masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Dodać 2 łyżki emulsji musztardy Dijon i grudki krabów. Delikatnie podgrzewać przez 2 minuty, następnie dodać mięso krabowe peekytoe i gotować przez kolejne 2 do 3 minut. Doprawić solą, białym pieprzem i pieprzem Espelette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z Kością
Grudkowe Kraby
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Crabmeat
Emulsje
8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)
6
Dodaj szczypiorek i sok z cytryny. Podgrzać emulsję musztardową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Emulsje
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
7
Aby służyć, umieść kraba na środku każdej z czterech małych miseczek, z peekytoe na dole i bryłką na górze. Szczypiorek wymieszać z musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Udekoruj każde "ciasto krabowe" plastrami kalafiora 5, układając je wokół i na wierzchu kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Krab
9
Na wierzch każdego Kopca ułożyć 3 połówki szczypiorku i posypać odrobiną soli morskiej. Łyżka emulsji Dijon nad i wokół " ciastka krabowe.”
Składniki, których będziesz potrzebować
Emulsje
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Antica Chardonnay (Mountain Select). Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.