Ugotuj książkę: Chipotle Cheddar Biscuits
Gotuj książkę: Chipotle Cheddar Biscuits jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz krem tatarski, mocno ostry ser cheddar, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ugotuj książkę: Szarlotka z ciasteczkami Cheddar, Ugotuj książkę: Angel Biscuits, oraz Ugotuj książkę: ciastka kukurydziane z masłem miodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
W dużej misce wymieszać mąkę, pieprz, proszek chipotle, cukier, proszek do pieczenia, śmietanę z kamienia nazębnego i 1 łyżeczkę soli.
Dodać masło i, za pomocą rąk lub tyłu drewnianej łyżki, pracy masło do ciasta. Mieszanina powinna wyglądać jak gruboziarnisty piasek.
Dodać ser i wymieszać, aby dokładnie włączyć go do ciasta.
W małej misce ubijamy maślankę i jajko.
Dodać do mieszaniny mąki i mieszać aż po prostu włączone. Nie przesadzaj.
Użyj małej miarki do lodów lub 1/4 szklanki miarki, aby zgarnąć ciasto i upuścić je w kopcach na przygotowaną blachę do pieczenia około 2 cali od siebie.
Posypać koszerną solą i piec w środku piekarnika przez około 20 minut, obracając blachę do pieczenia w połowie czasu pieczenia, aż złoty kolor będzie brązowy, a wykałaczka włożona do środka ciastka wyjdzie czysta.
Przenieść ciastka do regału chłodzącego. Ciastka można podawać lekko ciepłe lub w temperaturze pokojowej (lubimy je lekko ciepłe).
Przechowywać herbatniki w szczelnym pojemniku do 2 dni.