Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc daj gotować książkę: "prawie bezmięsne" Albondigas spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 346 kalorii, 17g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, pomidory w puszkach, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: Albóndigas, Jak gotować miso ramen z kulkami grzybowymi (bezmięsne), oraz Ugotuj książkę: PBJ dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać płatki owsiane, kolendra, pół czosnku, chipotle, 2 łyżeczki kminku, 1 łyżeczka kolendry, 1 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w misce. Delikatnie przerobić jagnięcinę na mieszankę, równomiernie ją rozprowadzając. Formować kulki z łyżek wielkości miarki mieszaniny i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Płatki Owsiane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie