Ugotuj książkę: Banh Mi z daikonem i ogórkiem z marchwi

Gotuj książkę: Banh Mi z daikonem i ogórkiem z marchwi może być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 1. To danie główne ma 938 kalorii, 41g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pasztet z wątroby, sól, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: marynowany Daikon, marchew i ogórek, Marchew I Ogórek Daikon, oraz Ugotuj książkę: pikle indyjskie.
Instrukcje
Rozetnij chleb wzdłuż, pozostawiając go przymocowanego na tylnej stronie. Używając palców lub noża do chleba, wydrąż wnętrze, tworząc korytko w każdej połowie. Wyrzucić wnętrza lub zapisać do innego użytku, takich jak bułka tarta. Jeśli chleb jest miękki, chrupać go na krótko w tosterze nagrzanym do 163°, a następnie pozostawić do ostygnięcia na minutę przed kontynuowaniem.
Pokrojone boki chleba obficie rozłożyć majonezem, a następnie skropić sosem Maggi lub sojowym.
Warstwa mięso, ogórek, kolendra, chile, i ogórek na dolnej połowie. Zamknij kanapkę, przeciąć na pół w poprzek dla łatwego jedzenia i cieszyć się.
Codzienny Daikon i Ogórek z marchwi
- sprawia, że około 3 filiżanki -
Umieść marchewkę i daikony w misce i posypać solą i 2 łyżeczkami cukru. Używaj rąk do ugniatania warzyw przez około 3 minuty, wyrzucając z nich wodę. Zmiękną i płyn będzie basen na dnie miski. Przestań ugniatać, gdy możesz zginać kawałek daikon, aby końcówki stykały się, ale daikon nie pęka. Warzywa powinny stracić około jednej czwartej swojej objętości.
Odcedzić w durszlaku i spłukać pod zimną bieżącą wodą, a następnie delikatnie nacisnąć, aby wydalić dodatkową wodę. Jeśli planujesz je szybko zjeść, zwróć warzywa do miski lub przenieś je do słoika 1-quart w celu dłuższego przechowywania.
Aby zrobić solankę, w misce, połączyć 1/2 szklanki cukru, ocet i wodę i wymieszać, aby rozpuścić cukier.
Polać warzywa. Solanka powinna pokryć warzywa.
Pozostaw warzywa marynować w solance przez co najmniej 1 godzinę przed jedzeniem. Będą przechowywać w lodówce do 4 tygodni.